Din tone - vår symfoni.

Nov 15, 2020
 

Vi har alle våre unike kvaliteter. Vår egen stemme, vibrasjon eller verdi. Som en tone eller Accord på et piano, en vakker klang.

Når vi er i BALANSE er vi på vår egen frekvens eller i vår tone. Vi lyder klart og vakkert. Vi vokser og modnes som menneske og har en sterk bevissthet om hvem vi er på alle nivå i oss selv. Vi er større enn vår CV, og er sammensatt av mange kvaliteter.

Dersom livet vårt ikke stemmer med den vi er, blir kanskje «tonen» vår litt falsk. Etter en stund har vi mistet vår egen stemme, vi kjenner ikke igjen vår egen klang, og ingen andre kan høre hvem vi egentlig er.

De fleste kjenner lengselen etter å være, gjøre og leve vårt potensial. Vi kjenner at det «banker» på hjerte døren, men vi har godtatt vår ustemte tone. Kroppen, sinnet og følelsen sier at noe er galt, men vi har glemt å høre etter.

Å finne sin egen stemme er ikke så lett. Vi endrer oss, og verden endrer seg. Som ett musikk instrument så trenger vi hele tiden «stemme» oss selv. Yoga og meditasjon er en ypperlig måte å gjøre det på.

Når du finner din balanse mellom kropp, sinn, følelser og sjel er du i flytsonen og føler deg bra. Du hører den «ustemte» lyden, og kan igjen lete etter din vakreste tone.

Når du ER din vakreste «tone» spiller du symfoni med alt annet. Med andre mennesker, naturen og prana som gjennomsyrer alt levende.

Du kjenner at DU ER, større en deg selv.

Få nyhetsbrev

Gode tips for kropp og sjel med Yoga og Kinesisk medisin.

Close

Få nyhetsbrev

Jeg lover deg gode råd for kropp og sjel. Yoga og Kinesisk Medisin er nydelige verktøy for bedre helse.