Min vei.

Fra økonomi til alternativ medisin.

Året var 1998, jeg var 30 år og arbeidet med økonomi og salg, var småbarnsmor og studerte økonomi i tillegg. Jeg stilte meg spørsmålet om nok en økonomi eksamen gjorde meg lykkeligere, og svaret var at det ga meg en kortvarig økning i selvtillit og følelsen av mestring, men dessverre ingen lykke følelse. Derfor meldte jeg meg på en utdannelse i refleksologi, som er en utvidet form for soneterapi. Ikke for å arbeide med det, men for nysgjerrighet og for å gjøre noe gøy. Til historien hører det med at jeg meldte meg av og på kurset to ganger før jeg endelig våget...

Faktisk var jeg klassens skeptiker. Dette kan ikke være såå bra tenkte jeg. Jeg tok egentlig en beslutning om å avslutte utdannelsen, men etter å ha testet litt i smug på meg selv og familien begynte jeg å ane at her var det "noe". Så var jeg i gang og fullførte utdannelsen.

Tilfeldigheter gjorde at jeg fikk mulighet til å få hjulpet et barn med kolikk smerter, og etter det kom også andre på døren og spurte om jeg kunne hjelpe dem med deres plager. På kort tid hadde jeg i tillegg til økonomi jobb, svært mange som ringte på hjemme hos meg i håp om å få hjelp for sine plager. Jungeltelegrafen var i gang. Siden år 2001 har jeg arbeidet med alternativ medisin og yoga på full tid, og tatt stadig nye utdannelser, samt skolemedisinske fag på høyskolen. Helhetlig helse er noe jeg virkelig brenner for, fordi det ser mennesket som en helhet av kropp, sjel og psyke. Jeg har verdens beste jobb fordi jeg hjelper mennesker å blir friskere og gladere.

Placeholder Image

Hvorfor Yoga?

Min visjon er å lære flest mulig mennesker enkle metoder slik at flere kan får et rikt liv uten smerte og sykdom. Yoga er en fantastisk måte å bli frisk på.

Jeg har praktisert meditasjon og yoga i over 25 år, men fant for alvor glede i Yoga når jeg startet Mediyoga lærer utdannelsen. Når pusten ble integrert i øvelsene ble Yoga noe helt annen en "trening". Det ble noe vakkert som jeg MÅ ha, hver dag. 

Siden har jeg fordypet meg i flere typer Yoga. Yin og Yang Yoga samt spesialisering i stress og utbrenthet og medisinsk Yoga.  

Yoga bruker tøying og bevegelse for å oppnå en helsebringende flyt av energi i kroppen. Kinesisk medisin bruker nåler eller trykk for å få samme resultat. Altså to måter for å oppnå samme resultat.

Min ekspertise består av 25 år med stadig utdannelse, behandling av over 4000 unike pasienter og undervisning i Yoga og selvhjelp. Hver dag ser jeg nye perspektiver på livet og menneskekroppens utfordringer og potensiale.

Menneskekroppens selvhelbredende evner slutter aldri å forbløffe meg. Jeg opplever friskhet og gode resultater  hver eneste dag i min praksis og på Yoga kursene. Jeg har verdens beste jobb, fordi jeg hjelper mennesker til å bli friske og glade.

Det er godt å ha et verktøy å ty til i hverdagen. Derfor deler jeg gjerne min kunnskap, visdom  slik at du kan hjelpe deg selv så raskt om mulig.

Det føles bra å ta ansvar for egen helse.

Jeg er her for deg om du trenger veiledning.

Placeholder Image
Placeholder Image

Takknemlig

Jeg er så takknemlig for det som Yoga gjør for meg.

Noen ganger er livet fullt av utfordringer.

Det har jeg opplevd. 

Yoga har gjort meg sterk i mitt skjøre.

Jeg har funnet stillhet når livet har vært fullt av støy.

Jeg ønsker å gi deg verktøyene. 

Start din reise i kropp, sinn og sjel.

Velkommen på kurs.
Powered by Kajabi