Gnisten inni deg.

Oct 10, 2022

Gnisten 

Vi trenger å puste, vi lever kun få minutter uten.

Vi trenger vann, vi lever kun få dagen uten.

Vi trenger mat, vi lever kun få uker uten.

Alt dette holder oss fysisk i livet. Men Gnisten inni oss gjør oss levende.

LEVE og LEVENDE

Vi trenger å leve for å være levende. Men det å leve er ikke nok i seg selv. Vi trenger en liten gnist inni oss som gjør at vi skinner og blir levende.

Når vi lever og gjør det vi gløder for, øker energien. Vi får stadig får lyst til å gjøre nye ting vi brenner for. Om vi stadig utsetter å gjøre det vi drømmer om,  mister vi vår livskraft og går tom for energi. Til slutt har vi resignert, og dagene går til å gjøre andres drøm virkelig.

Vi har alle forskjellige ting som gir gnist inni oss, men det starter med en drøm og en tanke. Tanken om å skape noe, et hus en karriere, et barn, et kunstverk eller en reise eller å lære noe nytt. Tanken gjør deg så glad at du fryder deg. Gnisten er på mange måter fyllet mellom de hverdagslige tankene. Etter hvert får drømmen mer plass inni deg. Du våger å si den høyt og å gjøre den virkelig. Vidunderlig.

Vi må aldri glemme drømmene. Det gjør oss LEVENDE.

Drøm uten å ta kvalitets sjekk på drømmen. Lek inni hodet og se det for deg. Det er vidunderlig. Alt er mulig. Vær super helt i drømmene dine. Vi må huske å se verden med nysgjerrighet og lek for da blir livet Levende og fullt av undring.

Vi må huske å leve i nuet. - Der er virkeligheten.  - Der er Livet, og der er vi Levende.

Se, hør og føl alt som er vakkert, gråt til det som er trist.

Vær levende. Vær modig.

Gnisten eller ilden i oss mennesker er det som får oss til å sette drømmene ut i livet. Uten gnisten blir drømmen for alltid en drøm. Mangen mennesker er veldig flinke til å leve andre mennesker sin drøm. De gjør det andre forteller at de skal gjøre. De tar ingen beslutninger i egne liv, kanskje de ikke vet at de setter andre mennesker sin drøm ut i livet og har glemt sin egen. Noen ganger er det ok å bruke gnisten til å gjøre det DU drømmer om.

Mennesker med livsgnist gir tillitt. Du ser, føler og tror på det de gjør fordi det kommer fra innsiden. 

Lev din drøm, vær Levende.

 

Alt som du møter på livets vei

Er ingredienser som skal bli til deg

Din oppskrift på livet er den aller best

Og husker du det, vil du tåle det meste!

 

Få nyhetsbrev

Gode tips for kropp og sjel med Yoga og Kinesisk medisin.

Close

Få nyhetsbrev

Jeg lover deg gode råd for kropp og sjel. Yoga og Kinesisk Medisin er nydelige verktøy for bedre helse.