Innføring i astrologi på 10 minutter

Jan 24, 2022

De fleste forbinder astrologi med ukeblader og forutsigelser om hva som skal skje den neste uken for de forskjellige tegnene. (Det tror ikke jeg på engang). Et horoskop derimot er et kart over stjernehimmelen i det øyeblikket et menneske blir født, eller en begivenhet skjer. Det er noe helt annet.

Det tar mange år å bli en dyktig astrolog, men her skal du få et overblikk på 10 minutter.

Bruk linen nedenfor :

https://youtu.be/mmz9H-afSmQ

Verdensrommet har fasinert meg siden jeg var barn. Jeg leste bøker av Eric van Daniken og  Astrologi som 10 åring, og tok 3 åring astrologi utdannelse for 20 år siden. Siden den gang har jeg hatt min egen "astrologiske forskning" på mennesker, samfunnet og eget liv. 

Astrologi har lært meg å verdsette mennesker for deres spesielle kvaliteter. Astrologi er et glimrende redskap til å se hva man sitter inne med både av sterke og svake sider, til å se og tolerere forskjellene mellom mennesker. Da kan man glede seg over mangfoldet i stede for å bli irritert eller føle seg truet.

Livene våre spille seg ut på hver vår unike måte. Noen ganger er livet lekende lett, mens andre perioder møter vi motstand. 

Hva er skjebne og hva er fri vilje? Det er det evige spørsmålet. 

Det er også spennende og se hvordan verdens bildet utfolder seg i forhold til planetene i vårt solsystem. Spesielt de siste 2 årene har vært meget forutsigbare fra et astrologisk perspektiv. Alle astrologer var nysgjerrige på hva verden skulle bringe i januar 2020. (det vet vi nå)

En ting er jeg sikker på!

Yoga hjelper oss å bli i balanse med oss selv, med Jorden og universet.

Er ikke det fint: 

Hilsen Heidi 

https://youtu.be/mmz9H-afSmQ

 

 

 

Få nyhetsbrev

Gode tips for kropp og sjel med Yoga og Kinesisk medisin.

Close

Få nyhetsbrev

Jeg lover deg gode råd for kropp og sjel. Yoga og Kinesisk Medisin er nydelige verktøy for bedre helse.