Trendy 2021

Jan 14, 2021

ÅRETS TREND 2021 – SKAP GOD HELSE – GODT IMMUNSYSTEM

Forskjellen på mennesker blir ikke lenger basert på hudfarge, rase, religion, kjønn, ytre status, seksuell legning eller din adresse. Forskjellen som kommer til å prege fremtidens mennesker er hvor godt du kan ta vare på deg selv. Hvordan du steller kropp og sinn slik at du kan ha et godt immunsystem, være friske, vitale og stå imot alle de muterte virus variantene som varsles.

De som ene og alene legger sin lit til at god helse kommer fra en vaksine injeksjon vil ikke komme sterke ut. Om du tar vaksinen eller ei er ikke poenget mitt. Uansett hva du gjør, så bør du ha ett godt immunsystem.

Virus og bakterier er levedyktige og muterer stadig. Darwinismens tilpassing og utvikling gjelder alt i naturen. Vaksinene vil trolig ikke holde det samme tempo som mutasjoner hos virus og bakterier. Alle vil Leve. Det vil vi også.

Derfor er årets helsetrend – TA VARE PÅ KROPPEN DIN!

  1. God helse skapes først og fremst av oss selv. Ikke på apoteket eller hos legen. Hver dag kan du gjøre et lite bidrag til bedre helse. Start der du er!
  2. Sats på forebyggende behandling. Det er best, og dessuten er det mye kjekkere og unngå sykdom. Forebyggende behandling kan være en god massasje, Reflexologi, akupunktur eller det som du liker.
  3. Vestlig medisin har fokus på å fikse deg når sykdom har oppstått. Kanskje har du kjørt deg selv på skakke. Medisin som bidrag til å fortsette «kjøret» vil gjøre deg sykere på sikt.
  4. Du vil trenge mange gode bakterier slik at kroppen kan bekjempe de dårlige. Sjekk ut kosthold og tilskudd som inneholder gode bakterier.
  5. Gjør Yoga. Det er verdens eldste helsesystem. Det tar vare på oss på alle plan. Online yoga er Trendy.
  6. Spis sunt, men unn deg godbiter innimellom.
  7. Få frisk luft.
  8. Finn din balanse mellom ro og aktivitet. Unngå stress over lang tid.
  9. Selvhjelp er kult i 2021. Lær deg å bli din egen beste terapeut.

God helse er ferskvare.

Stress, miljø og påkjenninger er faktorer som gjør at kropp og sinn svekkes å kommer ut av balanse. Vi blir mer mottakelige for sykdom både fysisk og psykisk. Derfor er det viktig å ha en praksis som gjør at vi kan «balansere» oss selv hver dag. Jeg sider det igjen; YOGA, eller gå en tur.

2021 kroppen har forskjellig ytre design. Den kan være høy, lav, tynn, litt lubben, eller mitt imellom. Vi er skapt forskjellige og god helse og sterk kropp har ingen ting med en fotomodell sitt utsende og gjøre. Kroppen din vil gråte om du satser på kirurgi og injeksjoner for å se bra ut. Den trendy 2021 kroppen er frisk på innsiden. Den beveger seg kraftfullt, grasiøst med rett rygg og glød i kinnene.

Den samarbeider med hjertet, sjelen og psyken slik at livet er bærekraftig både innvendig og på utsiden.

Den største DUGNADEN du gjør nå, er å ta var på kroppen din på innsiden. Hold deg sterk og frisk så sparer vi det offentlige helsesystemet for alle livsstil sykdommene.  

 

Få nyhetsbrev

Gode tips for kropp og sjel med Yoga og Kinesisk medisin.

Close

Få nyhetsbrev

Jeg lover deg gode råd for kropp og sjel. Yoga og Kinesisk Medisin er nydelige verktøy for bedre helse.