VALG

Sep 11, 2023

VALG

Valget er i gang!  Om du gir din stemme til grønt, blått, rødt eller gult bryr meg ikke. Men, hverdagsvalgene du gjør er ganske viktige, og har mye større betydning for deg enn hvilket parti du velger.

                                           

Hverdagsvalgene har enorm betydning for hvordan vi har det. Store valg tenker vi grundig gjennom, men de små hverdagsvalgene uteblir fordi vi går på autopilot. Faktisk er det de små valgene vi gjør hver dag som utgjør livet vårt.

Tenk hvor forskjellig livet blir etter hvilke valg vi tar. 

Valg er viktig, de store og de små. 

Hver dag kan du bryte ned eller bygge opp kroppen din på minst 1000 forskjellige måter. Problemet er at vi stort sett gjør som vi pleier å gjøre. Hver dag kan vi ta minst 1000 små valg som avgjør hvordan vi får det. Om du ønsker en sunn og bærekraftig helse er det helt nødvendig å ta valg som gir deg det. Hva du spiser, hvordan du puster, hvordan du beveger deg, hva du tenker, osv. Har du balanse mellom aktivitet og hvile?

DE STORE VANSKELIGE VALG

Skal - skal ikke. De fleste har vært i denne situasjonen. Jo lengre vi blir her jo større er sannsynligheten for at vi ikke ta valg i det hele tatt. Å være i "mellomtid" mellom valg, tapper energi. Dermed har du til slutt ingen energi til å gjøre endring i livet.

Om du gjør det du pleier å gjøre så får du det du pleier å få. Så enkelt er det. Ønsker du noe nytt må du gjøre noe nytt.

Tar du valg? Eller lar du andre ta de for deg? Ikke å ta valg er også et valg!

Dersom man ikke våger å ta egne valg, vil andre ta valgene for oss. Det gir andre makt over oss. Da er vi ikke kaptein i eget liv. Valg handler om å ha makt over seg selv. Ta egne valg som fører deg dit du ønsker.

Jeg trener på å ta små valg hver dag. Gjøre litt nytt, våg å gjøre feil.

Så; min oppfordring er at du allerede i dag tar noen små hverdagsvalg. Gjør noe nytt om du vil ha noe nytt i livet.

Ta små valg som gir deg glede og overskudd.

Ha et godt VALG.

Ååå forresten......Yoga er et godt valg.

 

Få nyhetsbrev

Gode tips for kropp og sjel med Yoga og Kinesisk medisin.

Close

Få nyhetsbrev

Jeg lover deg gode råd for kropp og sjel. Yoga og Kinesisk Medisin er nydelige verktøy for bedre helse.