Optimaliser helsen - gå barbeint

Jul 07, 2023

Både kropp og sjel elsker følelsen av å plante føttene ned i grønt gress, sand eller vann.

Under foten er det mange tusen nerve endinger. Det er flere enn man finner på noe annet sted på kroppen. Du har ca. 1300 nerve endinger på 2,5 cm under foten. Det er mer enn noe annet sted på kroppen. 

Gjennom føttene får hele kroppen økt blodsirkulasjon og helbredelse. Føttene er super sensitive. 

  

 

JORDING

Du vet sikkert at alle elektriske apparater, samt huset ditt har JORDINGS KABEL. Dersom TV`n din ikke har jording så blir det bare flimring på skjermen. Alt som er elektrisk trenger JORDING.

Når det er lyn og torden er det overspenning i luften og lynet søker JORD. Det slår ikke ned i deg om du har gummisko eller kjøre bil med gummi dekk, for da er du ikke knyttet til jorden.

DU er også full av elektrisitet! Hver celle i kroppen din har Nor og Sydpol som et batteri. Noen ganger er du også full av spenning. Du får elektriske støt når du tar i ting. Da må du finne JORDING. Sett føttene på jorden så den kan ta imot spenningen din.

  Bli som duracell med masse energi

Å gå barbeint er kraftig undervurdert. Gummisålene på skoene hindrer at vi lader ut overspenning i kroppen. I stede for går vi men spenningen inni oss og føler på stress og rastløshet. 

Du er en del av naturen og derfo r finnes de samme lovene inni oss som utenfor oss. Regelmessig jording gjenoppretter kroppens naturlige elektriske tilstand. Det sies at jording beroliger nervesystemet, reduserer betennelser og bedrer blodsirkulasjonen.

DU FÅR GOD ENERGI- CHI - AV JORDEN

 

Jorden er en stor pulserende elektromagnet som produserer tonnevis med elektroner som er gunstig for våre kropper. Våre føtter er skapt til å “suge inn” disse elektronene slik at vi har fri flyt av energi fra Jorden. Du får CHI - Livskraft av jorden.

Det kan virke som om føttene våre er skapt for å ta imot og gi slipp på elektronene fra Jorden. Under foten er det mange tusen nerve endinger som kommuniserer med nervesystemet ditt.

Mange opplever at både kropp og sinn føles bedre når en er i kontakt med Jorden. Vi slapper rett og slett bedre av.

Siden vår planet, vår Moder Jord, er konstruert til å forsyne oss med gratis elektroner og vi har føtter som er konstruert til å motta. Så er det barer til å kaste sko og sokker, slipp tærne fri å gå barbeint.

 
Test ut å gå med nakne føtter nå når det er sommer.
 
Se også tidligere blogg/artikkel Jording - Gå barbeint (yogajunkies.no) 

 

Få nyhetsbrev

Gode tips for kropp og sjel med Yoga og Kinesisk medisin.

Close

Få nyhetsbrev

Jeg lover deg gode råd for kropp og sjel. Yoga og Kinesisk Medisin er nydelige verktøy for bedre helse.